Elements48

Tekenen en schilderen vond ik altijd al leuk, maar toen ik een aantal jaren tijdens een retraite de opdracht kreeg op steen te schilderen werd ik razend enthousiast. Bij thuiskomst kocht ik een aantal stenen en zette het werk voort. Ik schilder graag vogels en insecten, maar schilder ook boeddhistische symbolen, herdenkingsstenen en meer abstracte designs zoals te zien op de ‘Awareness Stones’. Naast het schilderwerk op steen, veren of blad werk ik ook aan andere projecten zoals de Glow in the Dark jars (in de maak!). Het is heerlijk om naast al het denkwerk (in mijn andere werk) bezig te zijn met mijn handen. Creatief bezig zijn is vorm mij een belangrijke ontspanningsvorm en tevens een manier om het bewustzijn te trainen.

Meest recente werk

De eerste serie steentjes in 2015

De Draken Stenen uit 2014