Het team van ELEMENTS48:

Liza

Elements48

Tekenen en schilderen vond ik altijd al leuk, maar toen ik een aantal jaren tijdens een retraite de opdracht kreeg op steen te schilderen werd ik razend enthousiast. Bij thuiskomst kocht ik een aantal stenen en zette het werk voort. Ik schilder graag vogels en insecten, maar schilder ook boeddhistische symbolen, herdenkingsstenen en meer abstracte designs zoals te zien op de ‘Awareness Stones’. Naast het schilderwerk op steen werk ik ook aan andere projecten zoals de Glow in the Dark jars. Het is heerlijk om naast al het denkwerk (in mijn andere werk) bezig te zijn met mijn handen. Creatief bezig zijn is vorm mij een belangrijke ontspanningsvorm en tevens een manier om het bewustzijn te trainen.


Els

Atelier Typisch

Ik ben Els en ben me gaan interesseren voor schilderen nadat ik een workshop schilderen had gewonnen van Josien Broeren in Waalwijk. Ik ging er met mijn dochter Liza naartoe en bleek het erg leuk te vinden. Na ongeveer een jaar heb ik een zomerworkshop van 4 lessen gevolgd bijAtelier Jacqueline Klein Breteler in Zijtaart. Mijn eerste schilderij lukte goed en ik ben daarna op les gebleven. Ik hou van “priegelwerkjes” zoals de veren en de blauw/ witte schilderijtjes. Maar ook van kleurrijke schilderwerken als de leeuw, de tekkel en het gezicht. Ik heb (nog) geen eigen stijl want ik probeer van alles, portret, landschap, etc. Mocht je belangstelling hebben voor een schilderij, neem dan contact op via de pagina ‘bestellen’.


Peter

By Dutch Donk

Ik ben een inmiddels gepensioneerde 68 jarige man, die nu alle tijd heeft om aan zijn hobby te werken. Mijn hobby is namelijk het werken met hout in de breedste zin van het woord. Van geluidsboxen tot houten speelgoed en puzzels, maar ook een eiken salontafel hoort tot de reeds gerealiseerde projecten. Maar het belangrijkste is en blijft het zelf bouwen van geluidsboxen waarbij, naast de geluidskwaliteit ook de afwerking een belangrijke rol speelt. Immers ze krijgen een plaatsje in de woonkamer er daar moeten ze wel passen bij het overige meubilair, qua stijl en kwaliteit van afwerking. Op Elements48 zal ik in de komende periode wat van mijn projecten introduceren.


Tessa

Marliko Design
Naast mijn drukke baan en mijn gezin vindt ik het erg leuk om creatief  bezig te zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar het stylen en inrichten van (woon) ruimtes. Daarnaast doe ik ook kleine projecten zoals het ontwerpen van een serie postkaarten, het maken van persoonlijke labels of het haken van bijvoorbeeld een vloerkleed.